Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fel kell készülni, mert nem enyhül a migránsinvázió

Forisek Ádám

2017.11.03. 15:28

Augusztus óta 200 százalékkal több migráns érkezett Törökországon keresztül a görög szigetvilágba, mint az elõzõ évben, ráadásul Spanyolország területén is erõsödik a nyomás.
ATHÉN/MADRID, 15:28

Augusztus óta 200 százalékkal több migráns érkezett Törökországon keresztül a görög szigetvilágba, mint az előző évben, ráadásul Spanyolország területén is erősödik a nyomás.

A görög bevándorlásügyi miniszter, Janisz Muzalasz számolt be arról, hogy míg júliusban „csak” 87 ember érkezett naponta Görögország területére, addig ez a szám augusztusban már 156-ra emelkedett, szeptemberben és októberben pedig naponta 214 migráns (!) érkezett az országba.

Ez azt jelenti, hogy csak októberben mintegy 4000 migráns lépett be Görögország területére. Muzalasz katasztrofálisnak tartja a helyzetet, amelyet álláspontja szerint csak a kitoloncolásokkal lehetne megoldani. Hangsúlyozta ugyanis, hogy az Európai Unió és Törökország között köttetett megállapodás óta mindössze 1 360 migránst deportáltak Görögországból.

Nyugatabbra, a spanyoloknál is romlik a helyzet. A Marokkóból Spanyolországba vonuló migránsok száma megtriplázódott: 14 000 ember indult meg Spanyolországon keresztül Európa felé, míg tavaly még csak 5 445. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére