Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fiatalkorú migráns támadt baltával egy vonat utasaira Németországban

Bertha László

2016.07.19. 07:38

Egy tizenhét éves afgán menedékérõ baltával támadt egy regionális vonat utasaira hétfõ este Németországban. A támadásban négy ember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
WÜRZBURG, 07:38

Egy tizenhét éves afgán menedékérő baltával támadt egy regionális vonat utasaira hétfő este Németországban. A támadásban négy ember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A fiatalkorú migráns Würzburg közelében késsel és baltával támadott a vonat utasaira. A támadásban a Bild információi szerint 4 ember súlyosan megsérült, közülük néhányat életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A támadásban további egy utas könnyebb sérüléseket szenvedett, 14 utas pedig sokkos állapotba került.

Az AFP értesülései szerint az elkövető lakásának egyik szobájában kézzel festett Iszlám Állam zászlóra bukkantak.

A bajor belügyminisztérium szóvivője közölte, hogy a 17 éves afgán menedékkérő a támadás közben azt kiabálta, hogy „Allahu akbar”, azaz „Allah a leghatalmasabb”.

Az iszlamista migráns a támadást követően elmenekült a helyszínről, de a közelben lévő rendőrök üldözőbe vették, majd lelőtték.

A 17 éves migráns kísérők nélkül érkezett Németországba a migránshullámmal. Eleinte egy befogadó központban, majd egy családnál helyezték el.

(Bild)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére