Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ficót reggel óta mûtik a pozsonyi szívkórházban

888.hu

2016.04.22. 12:58

Vélhetõen koszorúérmûtétet hajtanak végre Robert Fico szlovák kormányfõn a pozsonyi szívkórházban, ahová a múlt héten került kivizsgálásra.
POZSONY, 12:58

Vélhetően koszorúérműtétet hajtanak végre Robert Fico szlovák kormányfőn a pozsonyi szívkórházban, ahová a múlt héten került kivizsgálásra.


Robert Fico a múlt hét csütörtökön váratlanul, előre nem tervezett kivizsgálás miatt került a Szív és Érrendszeri Megbetegedések Intézetébe. A szlovák kormányfőt azóta megfigyelésen tartották benn, de sem állapotáról, sem diagnózisáról nem közöltek információkat, a miniszterelnök családjának kérésére hivatkozva.

A kormányfőn végzett műtétről beszámoló pozsonyi lap szerint a kormányfőt péntek reggel hat órakor kezdték műteni, s vélhetően koszorúér-műtétet hajtanak végre rajta. Ez a műtéti beavatkozás az összeszűkült szíverek átjárhatóbbá tételére szolgál, rendszerint 3-6 óráig tartó operációról van szó.

Fico után a házelnök is kórházban

Elképzelhető, hogy Andrej Danko házelnököt a napokban a gyomrával fogják műteni. Így előfordulhat, hogy a parlament Danko és Fico nélkül fog szavazni a kormányprogramról. 

Zuzana Èi¾máriková, a parlament szóvivője szerint Danko a választások után kezdett gyomorfájdalmakra panaszkodni, valószínűleg az "óriási munkahelyi stressz" miatt. Azóta több vizsgálaton is átesett, és nem kizárt, hogy meg kell őt műteni.

(MTI, Új szó)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére