Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Franciaországban akár 700 ezer illegális migráns is élhet

888.hu

2021.11.25. 14:10

Gérald Darmanin francia belügyminiszter a La Provence című lapnak azt nyilatkozta, hogy ez a szám nem is olyan nagy, mivel Nagy-Britanniában közel 1-1,5 millió bevándorló tartózkodhat.

 

A belügyminiszter a 700 ezres számot az Állami Egészségügyi Segélyrendszer (AME) adataiból vette, amely egészségügyi ellátást biztosít a francia területen élő illegális bevándorlók számára.

A Breitbart szerint a pontos számok ugyanakkor nem ismertek. Jérome Wittwer professzor, az illegális migrációról szóló jelentés szerzője már 2019-ben azt állította, hogy ez a szám jóval magasabb is lehet, hiszen csak minden második illegális bevándorló jelentkezett a rendszerbe, így

valós számuk Franciaországban akár a duplája is lehet a hivatalos becslésekben szereplő adatnak.

Szeptemberben látott napvilágot egy jelentés, amelyből az derült ki, hogy az országban 2022-ben egymilliárd eurót szándékoznak fordítani az AME rendszerre.

A migránsok száma akkor tűnik igazán magasnak, ha megnézzük Gérard Collomb volt belügyminiszter 2017-ben bemutatott adatait: akkor még mindössze 300 ezer illegális bevándorlót említett.

Franciaország tömeges migrációra szánt éves összköltsége szintén vitatott, de egy 2020-as számvevőszéki jelentés szerint

az ország 2019-ben 6,57 milliárd eurót fordított a bevándorlással kapcsolatos kiadásokra, ami 48 százalékkal több, mint 2012-ben.

 

Marine Le Pen, a Nemzeti Tömörülés vezetője akkoriban ezt a számot kevesellte: ő az összeget 70 milliárd euróra becsülte.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére