Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Frontex: az olaszok nem dõlhetnek hátra

Bokor Gábor

2018.03.28. 15:28

Fabrice Leggeri, az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség vezetõje bejelentette, hogy Olaszországban továbbra is kiemelten magas egy esetleges terrortámadás esélye.
RÓMA, 15:28

Fabrice Leggeri, az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség vezetője bejelentette, hogy Olaszországban továbbra is kiemelten magas egy esetleges terrortámadás esélye.

Az elnök keddi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy nagy az esélye egy esetleges terrortámadásnak Olaszországban. A politikus szerint Európa biztonsága jelenleg a szigorú határvédelmen múlik.

Az Il Giornale szerint az olasz közbiztonságot rontja, hogy a Frontex egyik felderítőgépe észrevette, hogy Tunéziából és Algériából is megindultak az illegális bevándorlók Olaszország felé.

Foggia városában kedden a hatóságok letartóztatták az 59 éves, egyiptomi származású Abdel Rahmant, aki az Iszlám Állam tagja volt. A férfi állítólag gyerekeknek hetente kétszer azt tanította, hogy a harcmezőn a dzsihád nevében meghalni dicsőség.

Harcolni kell a hitetlenek ellen, karddal kell levágni a fejüket"

– mondta a magát hitoktatónak titulált férfi a rá kíváncsi gyerekeknek.

Rahman állítólag azt tanította, hogy a hitetlenek vérét meg kell inni, hiszen egy igazi dzsihadista csak így győzhet igazán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére