Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Giorgia Meloni: Orbán az igazat mondja

Bokor Gábor

2019.09.23. 08:05

Egy hétfőn megjelent lapinterjúban kommentálta Orbán Viktor szombati felszólalását az olasz pártelnök.

Az olasz közbeszéd kiemelt témája lett Orbán Viktor Rómában elmondott szombati beszéde, melyben a magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, ha meg akarják védeni a határokat és haza akarják küldeni a migránsokat, számíthatnak Budapest támogatására.

Nem engedem meg senkinek, hogy bírálja vagy támadja Olaszországot, főképpen annak nem, aki a mi határaink rovására szuverenista

– mondta Orbán beszéde után Luigi Di Maio olasz külügyminiszter.

Nem kellett sokat várni Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek nevű párt elnökének reakciójára, a politikus kiállt Orbán Viktor mellett és kioktatta a bevándorláspárti politikust. A Magyar Hírlapnak Meloni azt mondta, hogy Orbán Viktor szavai kiegyensúlyozott hangvételűek voltak.

 

Természetesen azt is értem, hogy miért üti szíven az olasz politikusokat. Mert Orbán az igazat mondja. Azt mondja, amit itt, Olaszországban mindannyian tudunk, hogy a kormány mérföldkőnyi távolságban van az emberektől. Ezért nem szavazhattunk. Ők azt vallják, hogy Olaszországban nem lehetnek szavazások, különben azonnal elvesztenék. Ezért alakítottak az emberek akaratával szemben álló kormányt. Nevetségesnek tartom a belügyminiszter szavait, aki figyelmezteti Orbánt, hogy tartózkodjon a fölösleges beavatkozástól. Di Maio, ha valóban nem akarna beavatkozást, akkor nem lenne Németország és Franciaország bohóca

– fogalmazott a pártelnök.

„Avanti Ragazzi di Buda” – énekelték vastaps közepette Orbán Viktornak az olaszok

„Avanti Ragazzi di Buda„ – énekelték vastaps közepette Orbán Viktornak az olaszok 888.hu A Javascript futását engedélyeznie kell ahhoz, hogy ez az oldal hibátlanul megjelenjen! Ugrás a tartalomhoz 2019.09.21. 20:19 A magyar miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján vett részt Rómában, ahol felcsendült az '56-os szabadságharcosok tiszteletére írt olasz dal is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére