Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyerekgyilkosság: egy falunyi cigányt üldöztek el a helyiek

Sümeghi Lóránt

2016.08.29. 10:58

Miután brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy 8 éves kislányt egy kelet-ukrajnai faluban, a helyiek szó szerint elzavarták a 12 családból álló cigányságot a településrõl.
LOSHCHINOVKA, 10:58

Miután brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy 8 éves kislányt egy kelet-ukrajnai faluban, a helyiek szó szerint elzavarták a 12 családból álló cigányságot a településről.

Mintegy háromszáz helyi lakos rohamozta meg azt a 12 családból álló helyi cigányságot, amelynek az egyik húszéves férfi tagját az ukrán hatóságok emberöléssel vádolták meg. Mindez azután történt, hogy a település egyik üresen álló viskójában egy felismerhetetlenségig összekaszabolt 8 éves kislány holttestére bukkantak.

A rendőrök kiérkezéséig a helyiek kövekkel, dorongokkal és egyéb eszközökkel próbálták elzavarni a cigányságot a településről. Némi egyeztetés után azonban a rendőrök is arra a döntésre jutottak, hogy jobb ha tényleg elhagyják a cigányok a települést, mert hosszútávom nem tudják garantálni a biztonságukat. 

Az odesszai kormányzó az ügy kapcsán kifejtette, hogy maximálisan együtt érez a helyi lakosokkal, ugyanis az ott élő cigányság nemcsak drogkereskedelemből él, hanem folyamatosan deviáns magatartást tanúsít a helyiekkel szemben. 

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére