Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Ha homoszexuális vagy, akkor az EU-t kell támogatnod"

Sümeghi Lóránt

2016.06.11. 15:58

Így nyilatkozott a világhírû színész és producer, Ian McKellen a Brexit kapcsán. Nem mindennapi logikával áldották meg, az biztos.
LONDON, 15:58

Így nyilatkozott a világhírű színész és producer, Ian McKellen a Brexit kapcsán. Nem mindennapi logikával áldották meg, az biztos.

A Gyűrűk Ura trilógiából Gandalfot, és az X-men filmekből Magnetót alakító színész szerint minden homoszexuális alapjáraton internacionalista. Ebből kifolyólag természetszerűen vonzódniuk kell Brüsszelhez és az Európai Unióhoz, hiszen nem szabad nekik nem szabad semmitől sem elszigetelődniük. 

A színész-producer szerint sok olyan uniós ország van, amely elmaradott a homoszexuálisok elfogadásában, ezért mindenképpen azt szeretné, ha Nagy-Britannia továbbra is erősítené a tolerancia üzenetrendszerét az unión belül:

eljött az ideje annak, hogy támogassuk a bennmaradást, mert jó néhány olyan ország van, amely még nem igen fejlődött fel erre a szintre."

Ian McKellen egyike a prominens LMBTQ szószólóknak Nagy-Britanniában. Az ő nevéhez fűződik a Stonewall csoport megalapítása is, amely az eltérő szexualitású egyéneknek nyújt jogi segítséget.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére