Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halálra ítéltek egy nõt, mert megerõszakolták

Bokor Gábor

2017.05.31. 08:55

Házasságtörés miatt döntött így a pakisztáni bíróság.
RADZSANPUR, 08:55

Házasságtörés miatt döntött így a pakisztáni bíróság.

Halálra ítélt egy kis faluban működő bíróság egy tizenéves lányt, akit házasságtöréssel vádoltak. Súlyosbító tényező volt az is, hogy a lány a saját unokatestvérével létesített szexuális kapcsolatot. A 19 éves vádlott azzal védekezett az ítélethirdetés előtt, hogy szó sem volt házasságtörésről, az unokatestvére megerőszakolta őt.

Az áldozat felidézte, hogy a családjával együtt aludtak éjjel az otthonukban, mikor a rokona betört és szexuálisan zaklatni, majd bántalmazni kezdte.

Nem tehettem semmit, fegyvert fogott rám, úgy erőszakolt"

– fogalmazott a lány, aki szerint a bíróság nem is fogadta el az ő álláspontját, mivel a bírók szent meggyőződése az volt, hogy szándékosan aludt együtt unokatestvérével.

Pakisztánt sokszor bírálták már korábban azzal, hogy nem tesz semmit annak érdekében, hogy megszüntesse a kisebb településeken illegálisan működő rögtönítélő bíróságokat, melyek gyakran túl súlyosan büntetnek, valamint ítéleteiknek nincs semmiféle jogalapjuk.

A bíróság nem emelt vádat a támadó rokon ellen. Négy férfi, köztük a támadó unokatestvér apja arra biztatta a bíróság képviselőit, hogy a lányt ítéljék halálra – írja az Independent.

Az áldozatot az ítélet-végrehajtás elől egy radzsanpuri menedékszállóra szállították.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére