Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hangos füttyszóval köszönte meg Robert Habeck takarékossági tanácsait a germán nép

888.hu

2022.07.29. 16:00

Szabad véleménynyilvánítás Németországban.

 

A német szövetségi gazdasági miniszter úgy döntött, hogy tesz egy kétnapos körutat az országban, hogy találkozhasson az átlagemberekkel. Arra azonban rácsodálkozhatott, hogy az öleléseken és erős kézfogásokon túl nem csak baráti reakciókat fog kapni. Habeck számára Bayreuthban különösen kellemetlenné váltak a dolgok.

 

Ott ugyanis hangos füttyszót és fújolást is kapott, erről pedig videófelvétel is felkerült a Twitterre.

 

 

Többen azt követelték, hogy lépjen le a színpadról, mert nem voltak kíváncsiak a szavaira. Plakátokat is készítettek, amelyen a zöld politikust „háborús uszítónak” nevezték.

Habeck igyekezett megvédeni a szövetségi kormány irányvonalát, és társadalmi párbeszédre szólított fel. A meredeken megemelkedett energiaárakra utalva azt mondta, hogy annak kiváltó oka nem más, mint az Ukrajna elleni orosz agressziós háború.

 

Talán ha nem követelték volna oly hangosan a szankciós csomagok elkészítését, és nem építették le volna atomerőműveiket, akkor nem lenne az országnak problémája a téli fűtés megoldásával. Továbbá a fegyverek küldésének elvetésével is előidézhették volna a mihamarabbi béke eljövetelét.

 

A németek pedig kezdenek ébredezni, és már nem félnek kifejezni ellenvéleményüket a kormány politikájával szemben. Félő, ez az ébredés már túl későn érkezett meg.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére