Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hat alkalommal úszta meg a "menekültbõl" gyilkossá váló migráns a kitoloncolást

Sümeghi Lóránt

2017.08.27. 13:58

Szíriai "menekültnek" adta ki magát az az egyiptomi bevándorló, aki Nagy-Britanniában egy idõs férfit szó szerint agyonvert, majd kirabolt. A 22 éves migráns korábban hat alkalommal úszta meg a kitoloncolást.
LONDON, 13:58

Szíriai "menekültnek" adta ki magát az az egyiptomi bevándorló, aki Nagy-Britanniában egy idős férfit szó szerint agyonvert, majd kirabolt. A 22 éves migráns korábban hat alkalommal úszta meg a kitoloncolást.

Az egyiptomi elkövető még 2014-ben, egy kamion rakterében érkezett illegálisan Nagy-Britanniába, azonban szíriai menekültnek hazudta magát, így a bevándorláspárti brit hatóságok hamar megkönyörültek a határsértőn. Ugyanakkor a férfi nemigen tett azért, hogy beilleszkedjen, bolti lopások miatt több ízben is bíróság elé kellett állnia. 

Csakhogy a hatóságok képtelen voltak határozottan fellépni vele szemben, a bírósághoz beadott kitoloncolási kérelmek rendre elbuktak, többnyire azért, mert egész egyszerűen lejárt azok határideje.

A magát szíriai menekültnek hazudó férfi ámokfutása végül akkor ért véget, amikor egy 62 éves idős férfit halálosan megvert, majd kirabolt. A hatóságok közlése szerint az rá kiszabott 26 évnyi börtönből valamennyi időt mindenképpen Nagy-Britanniában fog leülni, majd azt követően fogják csak kitoloncolni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére