Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Havi 40 milliót kaszál a migránsokon egy politikus

Bertha László

2016.04.08. 15:38

Akad olyan német politikus, aki nagyot kaszál a bevándorlókon, miközben a német társadalom egyre megosztottabb, a költségvetésre pedig hatalmas terheket ró az áradat.
SCHWERIN, 15:38

Akad olyan német politikus, aki nagyot kaszál a bevándorlókon, miközben a német társadalom egyre megosztottabb, a költségvetésre pedig hatalmas terheket ró az áradat.

A kormánypárti szocialista SPD politikusa, Jörg Heydorn saját cégén keresztül havi 125 ezer eurót, mintegy 40 millió forintot zsebel be a Németországba érkező migránsokért. A szocialista politikus cége, a Comtact különféle szolgáltatásokat, infrastruktúrát, épületeket biztosít a menedékkérők számára.

A vállalat a havi 125 ezer eurós összegért két befogadóállomást tart fent, de úgy, hogy azok konganak az ürességtől, mégis három műszakban alkalmaznak gondozókat. A politikus cégével szerződést kötő minisztérium azt állítja, hogy az épületek tartalék funkciókat látnak el, ha esetleg emelkedne a migránsok száma. Mindenesetre most megvizsgálják a szerződést.

Utóbbit már csak azért sem ártana, mert a minisztérium korábban az összes szerződést felmondta a nonprofit, vagy piaci szolgáltatókkal, mint például a német Vöröskereszttel. Az SPD politikusa, így abban a kiváltságos helyzetben van, hogy a Comtact az egyetlen olyan piaci szereplő Németországban, ami a mai napig részt vesz a migránsok „ellátásában”.

(NDR)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére