Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Hogyan kerüld el a kitoloncolást" nevû kurzust oktatnak az USA-ban

Sümeghi Lóránt

2017.03.12. 21:28

New York egyik kerületében, Queens-ben egy migránsokat segítõ civilszervezet olyan kurzusokat tart, amely abban segíti az országban illegálisan tartózkodó migránsokat, hogy miként kerülhetik el az USA-ból való kitoloncolást.
NEW YORK, 21:28

New York egyik kerületében, Queensben egy migránsokat segítő civilszervezet olyan kurzusokat tart, amely abban segíti az országban illegálisan tartózkodó bevándorlókat, hogy miként kerülhetik el az USA-ból való kitoloncolást.

Ha csengetnek a hatóságoktól, ne nyiss ajtót"

 - hangzik el az utasítás Yaritza Mendeztől, aki a Make the Road New York (A New York felé vezető út) nevű hírhedt migrációt segítő civilszervezet vezetője.

A New Yorkban tartott kurzus szinte kizárólag illegális bevándorlóknak szól, akiknek többek közt Mendez elmondja, ha a hatóságok rájuk találnak és esetleg beviszik őket kihallgatásra,

semmilyen formanyomtatványt ne írjanak alá és ne működjenek együtt az őket kihallgató egyenruhásokkal."

Mendez szerint erre azért van szükség, mert amíg az Egyesült Államokban nem tudják minden kétséget kizáróan rábizonyítani valakire, hogy illegálisan tartózkodik az országban, addig nem is utasítható ki. Pont ezért tanácsolja azt, hogy ha lehet, szóba se álljanak a hatóságokkal, maximum a nevüket árulják csak el. Mi több, olyan tanács is elhangzott az ülésen, miszerint

résnyire sem szabad kinyitni a bejárati ajtót a hatóságok kiérkezésekor, hiszen ha sikerül bekukkantania egy rendőrnek a nyíláson, akkor házkutatási parancs nélkül is betörheti az ajtót, ha azt indokoltnak látja."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére