Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hol osztja majd az észt Gyuri bácsi? Elhalasztják a Világgazdasági Fórumot

888.hu

2020.08.27. 18:00

A koronavírus-járvány miatt a davosi Világgazdasági Fórum szervezői úgy döntöttek, hogy a jövő januárra tervezett találkozót a nyár elejére teszik át.

Az idén 50. alkalommal rendezett Világgazdasági Fórum január 21-én kezdődött és közel egy héten át tartott.

A szervező bizottság szóvivője, Adrian Monck szerdán azt mondta, hogy a jövő évi találkozó kapcsán pontos időpontot még nem tudnak mondani, de szorosan figyelemmel követik a járványhelyzetet és időben jelzik, ha úgy látják, hogy biztonságosan meg lehet tartani a fórumot.

A Világgazdasági Fórum egy nonprofit, nem kormányzati, nemzetközi szervezet. Az alapítványi formában működő szervezetet 1971-ben alapították Genfben. A Világgazdasági Fórum leghíresebb rendezvénye az évente Davosban megtartott gazdasági világtalálkozó, ahol a legbefolyásosabb politikusok, üzletemberek, értelmiségiek és tudósok vitatkoznak fontos globális kihívásokról.

A Világgazdasági Fórum egyik gyakori résztvevője Soros György amerikai tőzsdespekuláns is. Idén Soros többek között Donald Trump amerikai elnököt kritizálta vadul. Valamint azt is bejelentette, hogy 1 milliárd dollárból új, globális egyetemet alapít, amely a klímaváltozás és az autoriter kormányzatok elleni harcot tűzi zászlajára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére