Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hoppá! Izrael kitiltotta a kotnyeleskedõ brüsszeli diplomatákat

888.hu

2017.11.14. 11:28

Izraeli lapok tudni vélik, hogy Jeruzsálem brüsszeli és francia politikusokat tiltott ki.
JERUZSÁLEM, 11:28

Izraeli lapok tudni vélik, hogy Jeruzsálem brüsszeli és francia politikusokat tiltott ki. 

A nyilvánosság előtt meg nem nevezett politikusok és diplomaták állítólag meg akarták látogatni a börtönben terrorcselekményekért ötszörös életfogytiglani büntetését töltő Marván Bargútit.

Az ynet szerint a húsz résztvevőből álló küldöttségben az Európai Parlament tagjai, valamint francia parlamenti képviselők és francia városok polgármesterei akartak november 19. és 23. között Izrael, valamint a Palesztin Hatóság területére utazni.

Ezen felül a diplomaták támogatják a főként Európában elterjedt, Izrael-ellenes BDS (Boycott, Divestment and Sanctions, azaz Bojkott, megfosztás és szankciók) mozgalmat.

Az izraeli termékek ellen leginkább az EU vív küzdelmet, ismeretes, hogy az Európai Bizottság tavaly novemberben tett közzé iránymutatást arra vonatkozólag, hogy hogyan kell az egységes piacon feltüntetni az izraeli telepekről érkező termékek származási helyét, arra hivatkozva, hogy az EU a megszállt területeket nem ismeri el a zsidó állam részeként, így az onnan származó termékeket nem helyes izraeliként feltüntetni. Izrael hevesen tiltakozott a brüsszeli lépés ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére