Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így tüntettek az AfD ellen a hivatásos rettegõk

Forisek Ádám

2017.10.22. 22:28

Nem csitul a hiszti: a demokratikus német választásokon a bevándorlásellenes AfD meglepõen jól teljesített, emiatt pedig több ezer ember vonult ki vasárnap Reichstaghoz, hogy felháborodásának adjon hangot.
BERLIN, 22:28

Nem csitul a hiszti: a demokratikus német választásokon a bevándorlásellenes AfD meglepően jól teljesített, emiatt pedig több ezer ember vonult ki a Reichstaghoz, hogy felháborodásának adjon hangot.

Kedden ül össze először az új német parlament. A 709 törvényhozóból 92 az Alternatíva Németországnak (AfD) párt sorait erősíti, a formáció meglepően jól teljesített a választásokon: a szavazatok 12,6 százalékát szerezte meg. A párt először jutott be a német parlamentbe, harmadik legerősebb frakcióként debütált.

A demokratikus választások eredménye miatt több ezer ember gyűlt össze, hogy „a rasszizmus ellen” tiltakozzanak. A tüntetők a Brandenburgi kaputól meneteltek a Reichstag irányába.

A tüntetést törökök szervezték, a bevándorlók mellett szélsőbaloldaliak és a homoszexuális lobbi aktivistái is képviseltették magukat a megmozduláson. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére