Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az, amikor egy kínai védi be Trumpot

Pörge Béla

2017.01.26. 08:58

Egy valószínûleg kínai származású fiatal vált egy könyvtár hõsévé Washingtonban, miután szembeszállt a harcos Trump-ellenes "tüntetõkkel".
WASHINGTON, 8:58

Egy valószínűleg kínai gyökerekkel rendelkező fiatalember vált egy könyvtár hősévé Washingtonban, miután szembeszállt a harcos Trump-ellenes "tüntetőkkel".

Amerikában pillanatok alatt felkapták a történetet. Néhány demokratából ismét kibukott az igazi tolerancia, míg a többség a fiatal ázsiait ünnepli.

Pár napja, Trump beiktatása után történt az eset. Egy kisebb, de annál arrogánsabb csoport, egy könyvtárban üvöltözött egyenlőséget követelő jelszavakat. Megafon is volt a tüntizőknél. Azonban a videót nem miattuk, hanem a hős kínai miatt érdemes megnézni. Nem tudni, hogy ő csak egy bátor diák vagy a könyvtár dolgozója, de tulajdonképpen ez mindegy is.

Az eredeti videót már eltávolították, de számtalan verziója megtalálható az interneten, mi az alábbit választottuk, mert ez nyersen csak az esetet mutatja be, mindenféle kommentár nélkül. A történet egyébként már mémmé vált azóta.

A videón csak zavarosan hallani, de a Daily Mail szerint (és sok internetes komment szerint) a figyelmeztetés után az egyik liberális demokrata azt kiabálja a kínai srácnak, hogy

húzz vissza Pekingbe".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére