Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen az, amikor rendõröket támadnak meg a svéd no-go zónában

Bokor Gábor

2017.03.11. 21:28

Egészen elképesztõ felvételek kezdtek el keringeni az interneten.
STOCKHOLM, 21:28

Egészen elképesztő felvételek kezdtek el keringeni az interneten. 

Sorra töltik fel a YouTube-ra a durvábbnál durvább videókat a svédek. A legújabb felvételen látható, hogy a bevándorlók járőröző rendőrökre támadnak Stockholm egyik legveszélyesebb no-go zónájában. A Rinkeby és a Tensta negyedekben rendszeresek az összecsapások az ott élők és a hatóság emberei között.

Az utóbbi időben, biztonsági okokból a rendőrök már GoProt helyeznek fel a testükre, így készült a mostani felvétel is. A rendőrök épp egy fiatalt igazoltatnak az egyik fent említett no-go zónában, mikor hirtelen elkezdenek idegenek köveket dobálni feléjük, később pedig többször megütötték őket. A támadás környékére a helyiek már nem is mernek nagyon bemenni, javarészt már csak a bevándorlók lakják a negyedet. 

Az egyik hatósági személy kérdőre vonta az egyik fiatalt, miért is takarta el sállal az arcát, mire az azt mondta neki, hogy: 

ha én el akarom takarni az arcomat, akkor eltakarom. Fogd fel, itt nem te vagy a főnök!" 

Egy másik fiatal tovább ment, ő pontosan azt mondta a rendőrnek, hogy abban a negyedben ő már nincs otthon, afelett már átvették az irányítást

Az utóbbi időben rendszeresek voltak a tömegverekedések és a bandák közötti összecsapások a rinkeby-i no-go zónában. A migránshuligánok több autót is felgyújtottak. A felvételeket látva érthető, hogy a rendőrök miért csak félve, csoportosan mernek bemenni a kerületbe. 

Korábban elrabolták a Dagens Nyheter nevű svéd lap fotósának a kameráját. Mikor a férfi megkérte a rendőröket, hogy segítsenek neki és vigyék kórházba, egyszerűen lerázták azzal, hogy nekik oda túl veszélyes bemenni, oldja meg maga a problémáját. 

(Breitbart

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére