Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Irán sterilizálással oldaná meg a szegénységet?

888.hu

2017.01.02. 22:28

Vasárnap a teheráni tartományi kormányzó helyettese az új év alkalmából bedobta a köztudatba az ötletét, amely szerint az iráni szexmunkásokat és hajléktalan drogfüggõket sterilizáltatni kellene.
TEHERÁN, 22:58

Vasárnap a teheráni tartományi kormányzó helyettese az új év alkalmából bedobta a köztudatba az ötletét, amely szerint az iráni szexmunkásokat és hajléktalan drogfüggőket sterilizáltatni kellene.

Ezek a nők droggal kereskednek, drogot fogyasztanak és szexmunkásként keresik a kenyerüket. Több mint húsz százalékuk AIDS-es és terjesztik is a kórt. Ezek szinte keltetőben szaporodnak és mivel a gyerekeiknek nincs apjuk, egyszerűen eladják porontyaikat pénzért"

– mondta Siavash Shahrivar helyettes kormányzó, hozzátéve, hogy számos szociális szervezet is egyetért abban, hogy ezeket a nőket sterilizálni kéne, de csak akkor, ha ehhez ők is hozzájárulnak.

Múlt héten került a szélesebb nyilvánosság elé egy kép, amelyen egy hajléktalan pár látható Teherán közelében. A férfi és a nő a kiásott sírokban töltötte az éjszakát. Az eset azért is kapott nagy nyilvánosságot, mivel több közéleti személyiség is úgy vélekedett, hogy az ilyen párokat sterilizálni kellene. Az elképzelést többen is nácinak nevezték – írta a Breitbart.

Az elmúlt években egyre nagyobb problémát jelent Teheránban az utcagyerekek növekvő száma. Az ilyen gyermekeket egy bizonyos kor után az anyjuk eladja pénzért és rabszolgasorba jutnak: dolgozniuk, koldulniuk vagy szexuális szolgáltatást kell nyújtaniuk az életben maradáshoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére