Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét összeül megvitatni a világ helyzetét a soha senki által meg nem választott globalista elit

888.hu

2023.02.13. 14:30

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója és ügyvezető elnöke hétfőn csatlakozik a 2023. évi dubaji World Government Summit (WGS) éves csúcstalálkozójához, hogy elmondja a fő beszédet.

 

Schwab már a tavalyi davosi találkozón is olyan beszédét mondott, mellyel nyilvánosság előtt ismerte be a világ alakításában betöltött szerepét.

 

A jövő nem csak úgy megtörténik. A jövőt mi építjük, egy olyan erős közösség, mint önök itt ebben a teremben. Megvannak az eszközeink, hogy javítsunk a világ állapotán, de ehhez két feltétel szükséges.”

– vázolta Schwab.

„Az első az, hogy mindannyian nagyobb közösségek érdekeltjeiként lépünk fel. Hogy nem csak a saját érdekeinket szolgáljuk, hanem a közösséget. Ezt nevezzük az érdekeltek felelősségének. A második pedig, hogy együttműködünk.” – vázolta.

 

Az idei csúcstalálkozó nyitóbeszédének a következő címet adta: „A világ helyzete”. Felszólal az eseményen a Tesla és a Twitter vezérigazgatója, Elon Musk, a Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója, Kristalina Georgieva is. Továbbá Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója is, aki a világ digitális egészségügyi ellátásra való átállásáról fog beszélni.

Nick Clegg, az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnök-helyettese, jelenleg a Meta globális ügyekért felelős elnöke Dubajban az AI által támogatott kormányzásról fog beszélni.

A többi magas rangú előadó között szerepelnek:

  • António Guterres, az ENSZ főtitkára.
  • David Malpass, a Világbank elnöke
  • Ray Dalio, a Bridgewater Associates alapítója, társelnöke és társbefektetési igazgatója.
  • Alan Schwartz, a Guggenheim Partners vezérigazgatója.
  • Hiroshi Mikitani, a Rakuten alapítója és vezérigazgatója
  • Christian Bruch, a Siemens Energy elnök-vezérigazgatója

A Gulf News szerint a háromnapos találkozón egy olyan jövőképet vázolnának fel a világnak mely számos kihívással néz szembe.

 

A közlemény szerint „több ezer vezető, köztük 20 államfő, 250 miniszter, 80 nemzetközi, regionális és kormányzati szervezet vezetője” érkezik a városba, hogy a mai és a jövőbeli világról beszélgessenek.

Információk szerint Schwab „a világgazdaságra a jövőben váró nagy változásokról fog beszélni, valamint arról, hogy a kormányok hogyan tudnak együttműködni a lehetséges kihívásokkal való szembenézés és a társadalmak jobb jövőjének megteremtése érdekében”.

A tavalyi rendezvényen azt mondta az egybegyűlteknek, hogy eljött az idő, hogy a világ kormányai egységesen összefogjanak, és akadályoztatás és késlekedés nélkül kezeljék az olyan globális problémákat, mint az éghajlatváltozás, a kereskedelem és a gazdasági zavarok.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére