Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden erőt vett magán, és újra kerékpárra ült

888.hu

2022.07.11. 12:40

Spoiler: nem borult fel, mint 3 hete.

 

Emlékezhetünk arra a három héttel ezelőtti esetre, mikor az amerikai elnök álló helyzetben esett hanyatt a bicajon. Mindenki szerencséjére nem történt vele nagy tragédia.

 

 

Joe Biden elnök vasárnap ismét biciklire ült a delaware-i tengerparti hétvégéjén, majd mikor „váratlanul” ott teremtek a riporterek, mindenki legbelül szorított azért, hogy épségben megússza az elnök a megállást.

Ezúttal sikerült neki.

 

 

Ez volt az első alkalom, hogy Biden nyilvánosan kerékpárra ült azóta, hogy három héttel ezelőtt elesett a sajtó előtt, így ezt is értékelnünk kell.

A helyszínen vele készített interjúban elmesélte, hogy esését követően átalakította egy kicsit a biciklijét, mivel úgy érezte, hogy a lába beleakadt a pedálokba. Érdekes, az Air Force One lépcsőjén háromszor is elesett, pedig ott nem voltak pedálok.

 

 

Szeretném, ha tudnának egy fontos dolgot: levettem azt az ... izét.”

– mondta, utalva a pedálokon lévő lábujjfogóra, amelybe beleszorulhatott a lába, így elveszítve egyensúlyát. Vagy csak nem elfelejtette azt is, hogy mit csinált meg pár nappal ezelőtt, vagy talán ez is csak egy hazugság a demokratától?!

Az esések és a bakik után, amelyek már lassan heti szinten előfordulnak az elnökkel, a New York Times is arról írt, hogy talán az elnök „a kor és az elnökség határait teszteli”.

 

Beszédei laposak és kedvetlenek tudnak lenni. Néha elveszíti a gondolatmenetét, nehezen idézi fel a neveket, vagy pillanatnyilag zavarodottnak tűnik.”

– olvasható a cikkben.

 

Talán emiatt is merészkedett ki ismét a kerékpárral, igyekezve bizonyítani ennek igaztalan voltát. Az elnök az esését követően többször is próbálta megnyugtatni a világot, hogy jól van a balesetét után, sőt, egy miséről való kijövetelt követően még elkezdett fel-alá ugrálni is a kamerának, hogy megmutassa, fizikailag még mindig fitt.

 

 

A világ azért ezeket a képeket látva se lehet nyugodtabb.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére