Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jön a párizsi terrortámadás évfordulója: az ISIS már készül

Bokor Gábor

2017.11.09. 22:58

A terrorszervezet európai fiókszervezetei poszterekkel riogatnak, vélhetõen emberek tucatjait akarják majd lemészárolni a francia fõvárosban, a két évvel ezelõtti terrortámadás évfordulóján.
PÁRIZS, 22:58

A terrorszervezet európai fiókszervezetei poszterekkel riogatnak, vélhetően emberek tucatjait akarják majd lemészárolni a francia fővárosban, a két évvel ezelőtti terrortámadás évfordulóján.

Az Iszlám Állam már készül november 13-ára, azaz a párizsi terrortámadások második évfordulójára. A terrorszervezethez hű Wafa Media Foundation adta ki azokat a posztereket, melyen az Eiffel-toronnyal egybemontázsolt AK-47-est látni.

Az iszlamista csoport ezzel akarja rávenni a követőket, hogy magányos farkasként hajtsanak végre egy terrortámadást. A csoport közlendője szerint a Közel-Keleten elkövetett bűnök miatt francia felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt meg kell halnia.

Ugyanez a szervezet buzdított merényletre a tavalyi francia labdarúgó-világbajnokságon is, azonban ott szerencsére nem történt támadás.

Durván megfizettek majd az iszlám elleni háborúért"

– áll a kiadványban.

2015. november 13-án az Iszlám Állam terroristái 130 ártatlan embert öltek meg. A fegyveresek kávézókban, az egyik stadionnál és a Bataclan szórakozóhelyen követtek el terrortámadást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére