Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamala Harris nem „klímaszorong”: húszautós konvojjal poroszkált Párizsban

888.hu

2021.11.10. 16:00

Mialatt a demokrata Nancy Pelosi és Alexandria Ocasio-Cortez Glasgow-ban retteg a klímaváltozástól, Kamala Harris amerikai alelnök egy fosszilis üzemanyaggal hajtott Air Force Two magánrepülőgéppel utazott Franciaországba, majd egy hatalmas konvojjal érkezett meg az Emmanuel Macron elnökkel folytatott tárgyalás párizsi helyszínére.

 

A Bloomberg riportere azt írta a Twitteren, hogy a konvoj, amely az alelnököt a repülőtérről a találkozó helyszínére kísérte, 20-nál is több autóból állt.

Jó már itt lenni Franciaországban, ahol napokon át tartó, viszont eredményes megbeszélések elé nézek, amelyek megerősítik kapcsolatunkat”

– mondta Harris.

Joe Biden elnök a múlt hónapban ugyancsak megbeszélést folytatott Macronnal, amikor szintén igyekeztek megbeszélni a vitás dolgokat. Szerinte a francia kormányfő kabinetje „ügyetlen” volt az Ausztráliával kötött tengeralattjáró-ügyletekben.

Ezalatt pedig Nancy Pelosi, a képviselőház demokrata elnöke és kísérete – a Green New Deal támogatójával, Alexandria Ocasio-Cortez demokrata kongresszusi képviselővel – az ENSZ COP26 klímaváltozási csúcstalálkozójára repült.

A klímaválság korunk egzisztenciális fenyegetése, és Amerikának fel kell adnia legmerészebb ambícióit, hogy közösen elérjük éghajlat-politikai céljainkat”

– mondta Pelosi, amikor bejelentette utazását.

Nancy Pelosi és Alexandria Ocasio-Cortez az ENSZ COP26 klímaváltozási csúcstalálkozóján (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Az Air Force Two, amellyel Kamala Harris demokrata amerikai alelnök utazott Párizsba (Photo by GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP)

 

A Breitbart News szerint a házelnök várhatóan támogatni fogja a zöldenergiára vonatkozó rendelkezéseket az infrastrukturális törvényjavaslatban, annak ellenére, hogy azt Biden még nem írta alá.

Az alelnököt számos kritika érte, mivel őt teszik felelőssé a migránsválság miatt, ami az USA és Mexikó határán alakult ki, amely kritikusok szerint csak súlyosbodott Biden hivatalba lépése óta”

– jelentette az AFP.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére