Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy brit nõt megerõszakoltak, majd házasságtörés miatt letartóztatták egy arab országban

Bokor Gábor

2016.11.16. 12:28

A szomorú eset az Egyesült Arab Emirátusokban történt.
DUBAJ, 12:28

A szomorú eset az Egyesült Arab Emirátusokban történt.

Egy brit állampolgárt el akarnak ítélni Dubajban, miután megerőszakolták. A nőt házasságon kívüli szexszel vádolják, amit az ország iszlám törvényei szigorúan büntetnek.

Bár a húszas éveikben járó áldozat elmagyarázta, hogy két angol támadta meg őt az arab országban, ez nem hatotta meg a bírákat.

A hírek szerint a támadók már visszarepültek az angliai Birminghambe, azonban a nőnek erre esélye sincs, hiszen a hatóságok bevonták az útlevelét. Emellett még közel tízmillió forintnyi büntetést is ki kell fizetnie.

A nyomozás részletei szerint az áldozat egy luxusszállodában ismerkedett meg a későbbi támadókkal, akikkel megivott pár italt – amit amúgy szintén tiltanak a törvények, csak a hatóságok ezt nem veszik olyan szigorúan. Úgy tudni, hogy a nőt felcsalogatták a hotelszobába, ahol megerőszakolták.

Az áldozat családja mélységesen fel van háborodva, mert a rendőrök bármiféle közbeavatkozás nélkül elengedték a támadókat, akik az országot is elhagyhatták, míg az áldozatot letartóztatták.

Bár hivatalosan szigorú iszlám törvények vannak az Egyesült Arab Emírségekben, a turistákkal általában sokkal engedékenyebbek a hatóság emberei.

(The Sun, Telegraph, Standard)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére