Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Khan még mindig nem Londonnal foglalkozik, hanem inkább a jobboldali politikusok miatt sivalkodik

Zelenka Dóra

2019.09.01. 20:40

London polgármestere ahelyett, hogy a városában drasztikusan emelkedő bűnözési rátára figyelne oda, még mindig csak fasisztázni tud.

Ismét hosszú írásban sivalkodott egyet London pakisztáni származású polgármestere, aki Európa egyik leghangulatosabb és legszebb városát szépen lassan pöcegödörré változtatta. Khan a balliberális The Guardianben közölt írásában Trumpot, a lengyel kormányt, Farage-t, Boris Johnsont, Orbánt, Marine Le Pent és Salvinit – vagyis mindazokat, akik tőle eltérő nézeteket képviselnek – ekézte. Mondhatjuk, hogy csak a szokásos...

Khan szerint az amerikai elnök a „fehér nacionalizmus globális poszterfiúja”, őt követi minden európai politikus, aki nem pártolója az illegális bevándorlásnak és nem feltétlen gondolja, hogy az „erő a sokszínűségben rejlik”.

A polgármester még mindig ott tart, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság, miközben elég csak egy kicsit utánanézni és kiderül, hány ellenzéki újság működik el vígan hazánkban. Bár nem valószínű, hogy Khan alaposan utánajárt volna a tényeknek, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy csak visszaböfögi a balliberális sajtó hazugságait.

Sadiq Khan rettenetesen fájlalja, hogy Boris Johnsonnal Nagy-Britannia még jobban jobboldali lett, illiberális és – szavait idézve – emiatt intoleráns.

London polgármesterét a II. világháború kitörésének 80. évfordulója miatt látták vendégül Lengyelországban. Khannak ebből az alkalomból jutott eszébe, hogy itt az ideje fasisztázni egyet, és a nyolcvan évvel ezelőtti helyzethez hasonlítani a bevándorlásellenes pártok vezette országok vezetését. Bár megjegyezte Gdansk polgármestere liberális, mégis „nagy fenyegetéseknek van kitéve”.

Hozzátette ugyanis, hogy szerinte a jobboldali, bevándorlásellenes Jog és Igazságosság (PiS) kormányzó párt már szinte szélsőjobboldalinak nevezhető. És hogy miért? Hát azért, mert a kormányzó párt fel mert lépni a homoszexuális lobbival szemben, ki mert állni a keresztény értékek mellett és nem tiltotta be egyből az LMBTQ-mentes feliratú matricákat.

Khan írását azzal zárja: büszke rá, hogy egy olyan várost vezethet, ami kifelé tekintő, nemzetközi és persze „toleráns”.

A brit főváros muszlim polgármestere azonban megint nagyon eltévedt. Fasisztázás helyett nem ártana mondjuk kicsit hazafelé tekintenie. Bár szerinte még mindig minden rendben van, sőt jobb, mint hivatali ideje előtt volt, a tények mást mutatnak. London ugyanis még mindig kritikus helyzetben van. Szinte minden nap találkozunk ugyanis valamilyen rémisztő támadással, amelyet a brit fővárosban követtek el. Sadiq Khan polgármester fejét elfordítva, szemét becsukva irányítja Londont. A pakisztáni származású polgármester hivatali ideje alatt 52 százalékkal emelkedett meg a késes támadások száma, a gyilkosságok számai pedig szintén rekordokat döntenek.

Persze Trumpot sem kell félteni, aki nagyon is tisztában van Sadiq Khan alkalmatlanságával.

Trump Sadiq Khanról: lúzer, ostoba, inkompetens

Sadiq Khan londoni polgármester az egyik legősibb baloldali újságnak, a The Observernek írt cikkében támadta be az amerikai elnököt, fasisztának bélyegezte, valamint múlt századi diktátorokhoz hasonlította őt. Twitteren közölt válaszában Trump annyit írt: Khan rettenetes munkát végez polgármesterként, ami szemmel látható, ha a bűnözési statisztikákat és a halálozási arányszámokat nézi az ember.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére