Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiakadt a német olimpiai csapat Merkelre

Bertha László

2016.08.10. 21:58

Joachim Gauck elnök betegségre hivatkozva nem utazott ki Rióba, de a kancellár, Angela Merkel sem tette tiszteletét az ötkarikás játékokon.
RIO DE JANEIRO, 21:58

Joachim Gauck elnök betegségre hivatkozva nem utazott ki Rióba, de a kancellár, Angela Merkel sem tette tiszteletét az ötkarikás játékokon.

Több német sportvezető is keményen bírálta a politikai vezetést, hogy nem utaztak el az olimpiai küldöttséggel Brazíliába. A német olimpiai szövetség elnöke szerint mindez tiszteletlenség a részükről; örült volna, ha láthatja a kancellárasszonyt. Ole Bischof elmondta, hogy több támogatásra lenne szükségük a jövőben, különösen a szövetségi kormánytól, de nem csupán anyagilag, hanem főként érzelmileg.

Hasonlóan vélekedett a kézilabda szövetség alelnöke, Bob Hanning is, aki szerint a sportolók megérdemelnének ennyi tiszteletet, ha már négy évig keményen készültek az olimpiára.

Korábban úgy volt, hogy a belügyminiszter, Thomas de Maiziere legalább elutazik Rióba, azonban ő is lemondta a részvételt, mivel zsúfolt a napirendje a németországi biztonsági helyzet miatt.

(Focus, Die Welt)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére