Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült: Brüsszel a szexuális zaklatások fellegvára

Horváth József György

2018.01.09. 19:28

A brüsszeli nõk közel 90 százalékát érte már valamilyen formában szexuális zaklatás a Genti Egyetem legfrissebb felmérése szerint - jelentette a belga sajtó kedden.
BRÜSSZEL, 19:28

A brüsszeli nők közel 90 százalékát érte már valamilyen formában szexuális zaklatás a Genti Egyetem legfrissebb felmérése szerint – jelentette a belga sajtó kedden.

A megkérdezett nők 88 százaléka átélt már szexuális zaklatást, az esetek mintegy felében ez fizikai erőszakot jelentett.

A válaszadók harmada pedig arról számolt be, hogy máig nem sikerült teljesen feldolgozniuk a történteket – ismertette a reprezentatív kutatás eredményeit a De Tijd című belga napilap.

A cikk szerint a brüsszeli hatóságok márciusban elérhetővé tesznek egy telefonos alkalmazást, amely lehetővé teszi az áldozatok és a szemtanúk számára a mielőbbi bejelentést. Hasonló alkalmazás Franciaországban is működik.

A felmérést Bianca Debaets, a brüsszeli régió esélyegyenlőségi államtitkára rendelte meg, aki szerint a városban "túl kevés tiszteletet tanúsítanak a nők iránt".

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére