Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kim Dzsongun hasonmását a rendõrök vitték el a dél-koreai téli olimpiáról

888.hu

2018.02.14. 17:58

Egy Howard nevû, dél-koreai férfi szerette volna megnézni a nõi egyesített koreai csapat és a nõi japán csapat jégkorong-összecsapását. Ezzel mindössze az volt a gond, hogy Howard egy Kim Dzsongun-hasonmás. A férfi az észak-koreai szurkolók elõtt csinálta a fesztivált ,és ekkor kitört a botrány.
PHJONGCSHANG, 17:58

Egy Howard nevű, dél-koreai férfi szerette volna megnézni a női egyesített koreai csapat és a női japán csapat jégkorong-összecsapását. Ezzel mindössze az volt a gond, hogy Howard egy Kim Dzsongun-hasonmás. A férfi az észak-koreai szurkolók előtt csinálta a fesztivált és ekkor kitört a botrány. 

Észak-koreai szurkolók előtt táncolt és produkálta magát egy Kim Dzsongun-hasonmás. A férfi a mérkőzés közben felállt a helyéről és az észak-koreaiak elé állva nézte a meccset. A biztonságiak mindezt provokációként értelmezték, ezért megpróbálták arrébb lökdösni a férfit.

A hasonmásra lecsapó biztonsági emberek Észak-Koreának dolgoztak. A testőrök sikeresen a helyére küldték a diktátor hasonmását, akinek ezzel nem értek véget a megpróbáltatásai.

A helyi sajtó szerint a férfit Howardnak hívják. Az imitátor nem tudta végignézni a mérkőzést, ugyanis lecsaptak rá a dél-koreai biztonságiak is, akik kivezették a meccsről, majd később egy szobába kísérték, ezután nem tudni, mi történt vele.

Az őt kísérő riportereknek azt mondta, hogy tudomása szerint a külsejével nem sértett semmilyen szabályt vagy törvényt, ezenkívül nem viselkedett agresszívan. Ennek ellenére a hatóságok nem engedték vissza a meccsre.

A szervezőktől azt a felvilágosítást kapta, hogy a szabályok szerint a mérkőzés alatt tilos politikai véleményt megfogalmazni. A férfi erre egyszerűen azt mondta, hogy neki csak annyi a bűne, hogy hasonlít az észak-koreai vezetőre.

Én csak idejöttem a zászlómmal és a külsőmmel... Ha nem tetszik az arcom, az ellen nem tehetnek semmit, én így születtem"

– mondta a férfi Vincent Bevins riporternek.

A Reuters helyi tudósítója, James Pearson az észak-koreaiak mellett ült, amikor megérkezett a Kim Dzsongun-hasonmás. Az újságíró szerint az északiak megdöbbentek, amikor meglátták a férfit.

A japán csapat 4:1-re megnyerte a meccset, ám az így is szimbolikus jelentőséggel bír. Az északi és déli csapat egyesítését nehéz és hosszadalmas tárgyalások előzték meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére