Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kormányzásra készül az FPÖ

Bertha László

2017.01.24. 09:28

Egy lehetséges kormányzati szerepvállalásra készül a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt, amely közelgõ kongresszusán vélhetõen újraválasztja a párt vezetõjét, Heinz-Christian Strachét.
BÉCS, 09:28

Egy lehetséges kormányzati szerepvállalásra készül a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt, amely közelgő kongresszusán vélhetően újraválasztja a párt vezetőjét, Heinz-Christian Strachét.

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) március 4-én tartja meg pártkongresszusát, melyen meghatározzák a párt jövőbeni céljait és stratégiáját, gazdaságpolitikai elképzeléseit.

A bevándorlásellenes párt továbbra is vezeti a közvélemény-kutatásokat, így egy lehetséges jövőbeni kormányzati szerepvállalásra is fel kell készülniük. A következő szövetségi választás 2018-ban esedékes.

A kongresszuson nagy valószínűséggel újraválasztják a párt elnökét, Heinz-Christian Strachét, akit a legutóbbi kongresszuson 96,32 százalékos támogatással választották meg a küldöttek.

Az FPÖ egy gazdasági és munkaerőpiaci programmal szeretné maga mellé állítani, illetve megtartani a választókat, ami reményeik szerint segíthet finomítani a párt bevándorlásellenes arculatán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére