Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koronavírusosnak hazudta magát a repülőn: hatalmas bajt okozott

Bokor Gábor

2020.02.05. 09:40

262 utastársával szúrt ki a hülye kanadai férfi, aki ekkor még nem is gondolta, mekkora kárt okozott a légitársaságnak és utastársainak.

A légi közlekedéssel foglalkozó airportal.hu a Toronto City News cikke alapján ír arról, hogy koronavírusosnak hazudta magát egy kanadai utas a Westjet Toronto-Montego Bay járatán. A gép a protokollnak megfelelően visszafordult az észak-amerikai országba. Az eset még hétfőn történt a Westjet WS 2702-es járatán, melyet a C-FOGT lajstromú Boeing 767-300-as teljesítette. A jelentések szerint a gép nagyjából félúton járt, mikor is történetünk alanya bejelentette utastársainak és a stewardesseknek, hogy ő bizony koronavírusos.

Fotó: AFP

A pilóták jelentették az esetet a központnak, majd a kidolgozott eljárásrendnek megfelelően a repülő visszafordult, és több mint 4 órával a felszállás után biztonságosan landolt a torontói Pearson reptéren, ahonnan elindult

– áll a jelentésben.

A betegséget bekamuzó 29 éves utast a gép fedélzetén elkülönítették, és Torontóban már várták a rendőrök, akik őrizetbe vették. A légitársaság törölte a járatot, sőt, a Jamaicából visszaindulót is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére