Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Le Pen: egyedül a szigorúbb határellenõrzés nyújthat megoldást

Forisek Ádám

2017.03.23. 19:28

A négy áldozatot követelõ londoni támadásra reagálva a bevándorlásellenes francia elnökjelölt azt mondta, a határellenõrzés szigorítása nyújthat egyedül megoldást.
PÁRIZS, 19:28

A négy áldozatot követelő londoni támadásra reagálva a bevándorlásellenes francia elnökjelölt azt mondta, a határellenőrzés szigorítása nyújthat egyedül megoldást.

A biztonságpolitika a londoni támadás előtt is fontos kampányeleme volt a Nemzeti Front elnökének, a szerdai támadás után azonban újult erővel szólalt fel a migráció ellen, főleg, mert a londoni tragédiában három francia iskolás is megsebesült.

Marine Le Pen aggodalma különösen érthető, hiszen két éve rázta meg a világot a Párizsban történt lövöldözés. 2015 óta csaknem 230 ember vesztette életét terrorcselekmények miatt Franciaországban. Az összes támadásért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget.
 

Az a probléma, hogy a terrorizmushoz ma nem kell sok pénz. Épp ezért kell a határainkat védenünk.”

- nyilatkozta a politikus egy rádióban.

A Nemzeti Front a szigorú határellenőrzés mellett mecsetek bezárását is ígérte kampánya során, valamint megfosztaná a francia állampolgárságtól mindazokat, akiknek egynél több útlevelük van, és kapcsolatba hozhatók bármilyen támadással.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére