Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehet, hogy nem jutsz el az Eb-re, mert franciaországi járatokat töröltek

888.hu

2016.06.12. 10:28

A francia légitársaságok arra kérik az utasaikat, hogy ellenõrizzék le a járatok státuszát utazás elõtt, mert Franciaországban a pilóták sztrájkja miatt bizonyos járatokat töröltek. A nap folyamán frissítjük cikkünket, így nálunk is tudtok tájékozódni, hogy mely járatok kerülnek törlésre.
PÁRIZS, 10:28

A francia légitársaságok arra kérik az utasaikat, hogy ellenőrizzék le a járatok státuszát utazás előtt, mert Franciaországban a pilóták sztrájkja miatt bizonyos járatokat töröltek.

Az Air France légitársaság pilótáinak negyede sztrájkol, emiatt a járatok 20 százalékát törölni kellett. A sztrájk június 14-ig tart és olyan járatokat is érint, amelyek Magyarország és Franciaország között közlekednek.

Az Air France honlapján valós időben lehet tájékozódni arról, hogy mely járatokat érint a sztrájk.

A pilóták azért sztrájkolnak, mert a légitársaság fizetések csökkentését és a munkakörülmények megváltoztatását tervezi. Emiatt egyszerre több szakszervezet is a munkabeszüntetés mellett döntött.

Aki megérkezik Franciaországba további nehézségekre számíthat. A vonatközlekedés csupán vasárnap indult újra egy kilenc napos munkabeszüntetést követően. A hónap elején a benzinkutak többségén nem lehetett üzemanyagot kapni, mert tüntetők blokád alá vontak több olajfinomítót is. További sztrájkokra és tüntetésekre lehet számítani.

Az Air France közleménye szerint az európai járatok 27 százalékát törölték vasárnap.

A bud.hu és az Air France weboldala szerint a járattörlés egy vasárnap reggeli Budapest-Párizs járatot érintett eddig, amely reggel 6:30-kor indult volna a Liszt Ferenc Repülőtérről.

Amennyiben valaki egy törölt járatra foglalt helyet, akkor a cég felajánlja, hogy ingyen el lehet tolni az utazást maximum egy héttel. Amennyiben valaki június 21. utáni időpontra halasztaná az utazását, vagy lemondaná, az kap az Air France-tól egy vouchert, amelyet egy évig felhasználhat. A vouchert nem lehet visszaváltani, viszont az Air France, a KLM és a HOP! légitársaságoknál is fel lehet használni az utazásra.

A Liszt Ferenc Reptér hivatalos oldalán nyomon tudod követni, hogy mely járatokat töröltek.


Frissités (10:58): Június 13-án a 15:45-ös párizsi járatok törlésre kerültek (Járatszám: AF1295 és BE4055). Több belföldi járat is törlésre került, így aki Párizsból utazna Bordeaux-ba a repülővel, annak is fontos tájékozódnia. A 13:15-ös Párizs(Orly)-Bordeaux AF6260-as járatot is törölték.

(BBC)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére