Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztattak egy vegán házaspárt, miután a másfél éves gyermekük éhen halt

Békési Marcell

2019.12.20. 21:00

A gyermek úgy halt éhen, hogy közben rendes mennyiséget evett. A család nem értette, miért nem hízik.

Letartóztattak egy vegán házaspárt Floridában, miután szeptemberben gyermekük különös körülmények között halt meg. A szülőket gyermekkínzással és gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják – írta a Business Insider.

A harmincéves Ryan Patrick O’Leary és 5 évvel idősebb felesége, Sheila O’Leary az állam Cape Coral nevű városában élt, három gyermeket neveltek, egy öt, egy három, és egy másfél éves gyermeket. Utóbbi halt éhen szeptemberben.

A pár egy évvel ezelőtt költözött a városba, miután a legidősebb általuk nevelt gyermeket, egy 11 éves fiút – pontosan a táplálkozási problémák miatt – a bíróság elszakított az anyjától. A gyermeket a biológiai apjának ítélték.

A tragikus eset még ősszel történt. A rémült anyuka, szeptember 27-én hívta fel a 911-et, miután másfél éves gyermekét hidegnek érezte, és nem hallotta lélegezni. Az apuka megpróbálta a gyermeket újraéleszteni, de nem sikerült megmentenie.

A mentők sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A szomszédok persze semmi furcsát nem vettek észre, a gyermekeket egészségesnek látták, annak ellenére, hogy azok mindössze a kétharmadát nyomták az ekkor elvárt súlytól.

A 18 hónapos fiú ekkor 8 kilós volt, miközben ez a súly nagyjából egy 8-9 hónapos baba normális súlya.

A szülők bevallották a rendőrségnek, hogy a gyermekek csak zöldséget és gyümölcsöket esznek. A megtört szülők elismerték bűnösségüket – sajnos már későn. Két másik gyermeküket a hatóságok természetesen elvették. Ők most állami felügyelet alatt állnak, és biztosan nem fognak visszakerülni a párhoz.

(Ezek a szülők már belátják, hogy tévedtek, a kérdés már csak az, hogy még hány gyermeknek kell meghalnia a zöldek elborult természetellenes ötletei miatt?)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére