Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leveszik a keresztet a brandenburgi Landtagban, amikor liberálisok érkeznek

Bertha László

2016.08.08. 09:48

Mivel a látogatók már számtalanszor panaszkodtak, hogy miért van egy feszület a brandenburgi tartományi parlament épületének egyik helyiségének falán, a jövõben gondoskodnak annak gyors és egyszerû eltávolításáról.
POTSDAM, 09:48

Mivel a látogatók már számtalanszor panaszkodtak, hogy miért van egy feszület a brandenburgi tartományi parlament épületének egyik helyiségének falán, a jövőben gondoskodnak annak gyors és egyszerű eltávolításáról.

A brandenburgi CDU-frakció tagjai hiába tartják magukat keresztényeknek, a Landtagban lévő frakciótermük ugyanúgy a középülethez tartozik, emiatt sokan panaszkodtak a látogatások alkalmával, hogy szerintük nem való oda egy keresztény, vallási jelkép.

A CDU meglehetősen kompromisszumos megoldást választott, így a jövőben mágnessel látják el a feszületet, így amikor legközelebb vendégek érkeznek, a szenvedő Krisztust gyorsan bedughatják a fiókba.

(Der Tagesspiegel, Junge Freiheit)


 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére