Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lezárásellenes politikai szervezetté alakítja át Nigel Farage a Brexit Pártot

888.hu - MTI

2020.11.02. 08:30

Átalakítja az Egyesült Királyság európai uniós kilépését támogató Brexit Pártot az azt vezető Nigel Farage, az új politikai erő a koronavírus feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások elleni harcot tűzi zászlajára.

A Reform UK nevű párt a kormány által elrendelt lezárások helyett a legsérülékenyebb csoportok védelmére fókuszálna, a társadalom többi részében a nyájimmunitás mielőbbi kialakulását tartaná kívánatosnak – közölte Farage, hozzátéve, hogy már leadta a névváltoztatást kérelmező papírokat a választási bizottságnál.

A reform pártjaként akarunk ismertté válni. A név tükrözi az ambíciót”

– közölte.

Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy jövő csütörtöktől négy hétre újból csaknem teljes – noha a tavaszinál több szempontból lényegesen enyhébb – zárlat lép életbe Angliában a koronavírus terjedésének megfékezéséért.

A koronavírus-járvány alatt az Egyesült Királyságban regisztrálták az ötödik legmagasabb halálozási adatot a világon, az Egyesült Államok, Brazília, India és Mexikó után.

A legradikálisabb brit EU-ellenes erőnek számító Brexit Pártot tavaly év elején alapította Nigel Farage, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a szigetország lakosságának szűk többsége a közösség elhagyására szavazott a 2016-os referendumon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére