Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Líbiából 800 ezer migráns indulna meg Európa felé

888.hu

2019.01.31. 17:10

A líbiai politikai vezetés szerint az országban mintegy 800 ezerre teszik azoknak a migránsoknak a számát, akik jelenleg is ott élnek, csak arra várnak, hogy megindulhassanak Európa felé.
TRIPOLI, 17:10

A líbiai politikai vezetés szerint az országban mintegy 800 ezerre teszik azoknak a migránsoknak a számát, akik jelenleg is ott élnek, csak arra várnak, hogy megindulhassanak Európa felé.

Fájez esz-Szarrádzs a Líbiai Elnöki Tanács elnöke és Líbia miniszterelnöke elmondta, hogy a náluk levő migránsoknak csupán egy nagyon kis része van menekülttáborokban. A legtöbb migráns, aki az EU területére szeretne szökni, szabadon van.

Az elnök azután szólalt meg, hogy az osztrák köztársasági elnök Bécsben kritizálta Líbia kormányát, ahova még a hét elején látogatott el a líbiai elnök. "Enyhén szólva: a körülmények messze vannak a kívánatostól" – mondta Alexander Van der Bellen személyesen esz-Szarrádzsnak.

A líbiai elnök a bécsi sajtótájékoztatón a kritikát "elfogadhatatlannak" nevezte, mondván, hogy megtesznek mindent, amit tudnak.

Természetesen a táborokban uralkodó körülmények nem ideálisak, sok a probléma, sok a kihívás"

– mondta a líbiai elnök.

Azt azonban érdemes észben tartani, hogy Líbiában az illegális migránsok száma meghaladja a 800 ezret az egész országban. Viszont csak 20 ezren vannak táborokban"

– mondta a líbiai politikus, hozzátéve, hogy tárgyalásokat folytatnak a migránsokat kibocsátó államok fejlesztéséről és a migránsok hazatoloncolásáról.

Ezek szerint kifizetődő volt az olasz kormány kemény fellépése a Soros-hajók ellen, hiszen látszik, hogy még bőven van olyan migráns, aki át szeretne kelni a tengeren, hogy Európába jusson.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére