Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lövöldözés Londonban, lezárták a London Bridge-et

Zelenka Dóra

2019.11.29. 15:32

Egy BBC-s újságíró azt mondta: azt látta, hogy egy csapat ember összeverekedett a hídon, és aztán a rendőrök lövéseket adtak le.

A londoni rendőrség megerősítette, hogy fegyveres incidens történt a brit főváros egyik legforgalmasabb közútján. A helyszínen jelenleg is rendőrök és mentők tartózkodnak, még csak most kezdték meg a vizsgálatokat.

A BBC azt írja, munkatársuk lövéseket hallott, a rendőrség pedig lezárta a hidat, kordonokat vont köré. Egy, a Twitteren közzétett bejegyzés szerint a rendőrség lelőtt egy embert. A bejegyzést megerősítette a Sky News is.

A lap szerint egy férfi késsel támadhatott az emberekre, őt lőtték le a rendőrök. Azt nem tudni, hogy a támadó hány embert sebesíthetett meg.
A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy egy embert őrizetbe vettek, de biztosak benne, hogy több sérült is van, továbbá megerősítették, hogy egy embert agyonlőttek.

Fotó: AFP

 

A rendőrség legutóbbi közlése szerint, még mindig nem tiszta a kép mi történhetett a hídon, de a terrortámadás gyanúja is felmerülhet.

Priti Patel brit belügyminiszter e hónap elején jelentette be, hogy mérsékelték a brit elhárító hatóságok a nagy-britanniai terrorkészültség szintjét. Patel az intézkedést bejelentő közleményében hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a terrorfenyegetettség továbbra is magas.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére