Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lövöldözés rázta meg a YouTube központját

Forisek Ádám

2018.04.04. 06:15

A YouTube videómegosztó cég kaliforniai központjában kedden, helyi idõ szerint délután egy óra elõtt lövöldözés tört ki. Eddig ezeket lehet tudni a támadásról.
SAN BRUNO, 6:16

A YouTube videómegosztó cég kaliforniai központjában kedden, helyi idő szerint délután egy óra előtt lövöldözés tört ki. Eddig ezeket lehet tudni a támadásról.

Lövöldöző miatt riasztották a rendőrséget kedden a YouTube videómegosztó honlap kaliforniai székházához, az incidensnek több sebesültje van – jelentették hírügynökségek. Egy támadó volt, egy nő, aki az épületen belül lőtt rá több emberre, majd halálos lövés érte őt, a rendőrség szerint valószínűleg öngyilkosságot követett el. Hét embert sebesített meg, egyikük válságos állapotban van.

A rendőrség először azt közölte a Twitteren, hogy valaki lövéseket ad le az 1700 embert foglalkoztató székháznál, a San Franciscótól délre lévő San Brunóban. Figyelmeztették a lakosokat, hogy maradjanak távol a székháztól. A helyi tévék helikopterről közvetített képein a YouTube alkalmazottai feltartott kézzel távoztak az épületből, miközben rendőrök vizsgálták át őket, majd csoportokban várakoztak a székház előtt.

Egy helyi kórházba az intézmény közlése szerint először négy személyt szállítottak be , majd további hármat. Az egyik sebesült állapota válságos. A kórház szóvivője szerint egyik sérültet sem kell műteni.

FRISSÍTÉS

Egy meg nem nevezett rendőrségi forrás szerint a nő 35 és 40 év közötti lehetett, és nem a Youtube alkalmazottja. Feltehetőleg magánéleti vita miatt lövöldözött.

Donald Trump amerikai elnök az esetről értesülve azt írta a Twitteren: imádkozik minden áldozatért. Dicsérettel illette a rendőrséget a gyors és határozott intézkedésért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére