Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ma egy bosnyák táborban is garázdálkodtak a bevándorlók

Ányos Miklós

2020.02.15. 18:00

Migránsok egy nagyobb csoportja kitört az egyik boszniai befogadótáborból, a helyi rendőrség nagy erőkkel vonult ki – jelentette a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna szombat délutáni műsorában.

A beszámoló alapján a nagyjából százfős csoport a Velika Kladusa melletti Miral befogadóközpontból jutott ki, hogy a néhány kilométerre fekvő horvát-bosnyák határátkelőhöz menjen. A készültség az odáig vezető úton is erős, a rendőrséget a határőrség, valamint a fővárosból érkező különleges egységek is segítik.

A tudósító szerint a tiltakozók körülbelül százan lehetnek, főképp pakisztániak és bangladesiek. A táborban a hivatalos adatok szerint 700-an lakhatnak, de ez csak a befogadóképesség felső határa, valójában sokkal többen tartózkodhatnak ott.

A tömegből több embert kiemeltek a rendőrök, de a tapasztalatok szerint nem maradnak sokáig elkülönítve, és kitoloncolni sem tudják őket. A híradások szerint Szarajevóban is sok bevándorló van, mások pedig országszerte üres házakban húzzák meg magukat, és aki teheti, esténként útnak indul nyugat felé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére