Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a Zöldek is Trump gyõzelme miatt kapálóznak

Bertha László

2016.11.26. 08:58

Az amerikai Zöldek volt elnökjelöltje három szövetségi államban is újraszámlálást kért Trump gyõzelme miatt, holott még a demokraták is elismerték: sehol sem volt választási csalás.
WASHINGTON, 08:58

Az amerikai Zöldek volt elnökjelöltje három szövetségi államban is újraszámlálást kért Trump győzelme miatt, holott még a demokraták is elismerték: sehol sem volt választási csalás.

A Zöldek politikusa, Jill Stein pénteken jelentette be, hogy sikerült összegyűjtenie 4 millió 800 ezer dollárt az esetleges újraszámlálás költségeinek fedezésére, így egyúttal kérte a voksok újraszámlálását Pennsylvaniában, Michiganben és Wisconsinban.

Az említett államok mindegyikében a megválasztott elnök, Donald Trump szerezte meg a választók által leadott voksok többségét is, de mivel csak kisebb arányban, ezért Stein szerint nem lehetetlen, hogy külföldi hackerek támadást intéztek a számítógépes rendszerek ellen – írja az MTI.

Trump győzelmét láthatóan nagyon nehezen képesek feldolgozni egyesek, holott még Hillary Clinton támogatóinak többsége is amellett foglalt állást, hogy felesleges az újraszámlálás, mert sehol sem volt választási csalás, és egyébként sem változtatna mindez a választás végeredményén.

Jill Stein állítása szerint nem Trump elnökségét akarja aláásni, csak azt akarja bizonyítani, hogy

az amerikai választási rendszer mennyire megbízhatatlan”

A rivális Hillary Clinton már a választás éjszakáján elismerte vereségét; másnap elmondott beszédében pedig sok sikert kívánt a megválasztott elnöknek, Donald Trumpnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére