Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már megint Koránt osztogattak Bécsben

Pörge Béla

2019.06.24. 08:28

A város FPÖ-s alpolgármestere azonnali fellépést követel, a bevándorláspárti városvezetés megengedőbb.

A 2015-ös migránsválság óta nem ritka látvány a német nyelvterületen, hogy muszlimok könyveket osztogatnak. Általában a Koránt terjesztik így, ráadásul jellemzően olyan szervezetek, amelyek terrorszervezetnek számítanak vagy jó kapcsolatokat ápolnak a terroristákkal.

Fotó: OE24

Már 2016-ban beszámoltunk róla, hogy Sebastian Kurz akkor még külügyminiszterként a Korán-osztás betiltását követelte, ebben az ÖVP akkori koalíciós partnere, az SPÖ egyetértett, a burkatilalommal viszont nem, így akkor semmi nem lett a dologból. A burkát azóta betiltották Ausztriában, a Korán-osztogatás ügye pedig háttérbe szorult.

Az OE24 számolt be róla, hogy múlt szombaton Bécsben ismét megjelent egy szalafista szervezet, és Koránt osztogatott a járókelőknek.

Azonnal cselekedni kell, az ilyen akciókat be kell tiltani, ezt nem lehet tűrni!

– nyilatkozta az esettel kapcsolatban Dominik Nepp bécsi alpolgármester.

A könyvosztással az Igaz vallás és a hasonló szervezetek a terrorizmust népszerűsítik. Főleg a fiatal muszlimok válhatnak így a radikális iszlám követőjévé, ezért különösen veszélyesek az ilyen akciók, Németországban korábban számos razziát tartottak a hatóságok az ilyen osztogatások ellen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére