Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay bevallotta, hogy egyeztettek Zelenszkij stábjával

888.hu

2022.04.11. 14:00

Márki-Zay Péter, bukott baloldali listavezető bevallotta, hogy valóban volt kapcsolatfelvétel a stábja és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök között.

 

Bármilyen segítséget megadunk. Elmondok búcsúzóul egy történetet. Még ebben a kampányban, egy héttel a választás előtt a kampánystáb – azok az emberek, akik egyébként már sok kampányt csináltak és dolgoztak már ezeken –, ők úgy gondolták, nem az én véleményem volt, sőt én ezzel ellentétesen gondolkoztam, hogy milyen jó lenne, hogyha én online videócsatornán tudnék beszélni Zelenszkij elnök úrral.”

– nyilatkozta Márki-Zay Péter a vasárnap esti élő bejelentkezésében a Facebookon.

 

Ezt követően kifejtette, nagyra becsüli Zelenszkij elnököt, de elmondta a kampánystábjának, ha egy ilyen beszélgetést megszerveznének,
„a Fidesz-propaganda azt fogja hazudni, hogy most szervezi, hogy katonákat küldjünk oda”.

 

„Hát ettől függetlenül ők megszervezték akkor már, amikor én elmondtam nekik, hogy ez mennyire rossz ötlet, akkor ők (kampánystáb) már megszervezték, úgyhogy szerettünk volna beszélni Zelenszkij úrral. Azért nem sikerült, mert bombariadó volt Kijevben. Egyébként nagyon nagy örömmel beszéltem volna vele, és attól függetlenül, hogy a kampány szempontjából én elmondtam, hogy mennyire rossz ötletnek látom, és a kampánytanácsadók sajnos nem értették meg”
– részletezte.

 

 

Hódmezővásárhely polgármestere elmondta, ők valójában mentőautót, nem pedig katonákat akartak küldeni. Hozzátette, ő a gázt sem zárta volna el, de szerinte Orbán ezt megszavazta.

 

„Úgyhogy sajnos nem beszéltem Zelenszkij úrral, de én nagyon nyitott lennék rá, természetesen nekem nagyon megtisztelő.” – mondta, majd ismét arról értekezett, ő a legtöbb felvételen nem arról beszélt, mint ami látszik rajtuk, hanem azokat a Fidesz manipulatív módon vágta ki.

 

Márki-Zay korábban hazugságnak nevezte az ukránokkal folytatott háttértárgyalásokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére