Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába

888.hu

2022.02.25. 16:30

Gyurcsány jelöltje egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába, tehát kiderült, hogy megint összevissza beszél.

 

Az Origo beszámolója szerint Márki-Zay Péter ismét meggondolatlanul beszél, amikor az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban egyik nap azt mondja, hogy küldene magyar katonákat és fegyvereket Ukrajnába, másnap viszont már mást mond.

Márki-Zay Péter és a baloldal sokadjára ragadtatja el magát, és felelőtlen kijelentéseket tesznek az ukrajnai háborús konfliktus kapcsán.

Márki-Zay Péter most lelepleződött, mert

egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába.

Gyurcsány jelöltje azt mondta a német Der Tagesspiegelnek:

Néhány héttel ezelőtt még azt mondtam, mi is támogatjuk a békés, közös érdekeken alapuló gazdasági és kulturális együttműködést Oroszországgal. Nos, ez a jelenlegi válsággal megváltozott. Természetesen Magyarországnak, mint NATO- és EU-tagnak, csatlakoznia kell minden Oroszország elleni szankcióhoz. Ez elvi kérdés – még akkor is, ha ez gazdaságilag árt nekünk. A fegyverszállításokat is támogatnám, amennyiben a NATO és az EU e mellett döntene. Mindig a közös döntéseket követnénk.”

 

Márki-Zay egyik nap ezt, másik nap azt mondja.

Márki-Zay Péter elragadtatta magát, és a probléma ebben az, hogy ez már a sokadik ilyen elragadtatása. Ha egy ilyen ember lenne Magyarország miniszterelnöke, akkor könnyen belekeveredhetnénk egy háborús konfliktusba az ő hozzá nem értése miatt – mondta el Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója az Origónak adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy a baloldal katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába.

Márki-Zay Pétertől megszokhattuk már a felelőtlen kijelentéseket.

Emlékezzünk milyen vehemensen támadta a rezsicsökkentést, az árstopot vagy épp a 13. havi nyugdíj visszavezetését.

 

A baloldal nincs a helyzet magaslatán.

Azt követelik többek között, hogy Magyarország függessze fel a Paks II. beruházás engedélyezési eljárását.

A baloldal nincs tisztában a felelőtlen kijelentéseinek súlyával, hiszen

miközben Nyugat-Európában egy nap alatt 50 százalékkal emelkedett a gáz ára, ehhez képest Magyarországon a rezsicsökkentett árat fizetjük.

Miközben a baloldal háborúba sodorhatja az országot, Orbán Viktor miniszterelnök egyértelműen fogalmazott. A kormányfő a Facebook-oldalán számolt be az éjjel fél háromkor véget ért EU-csúcsról. A miniszterelnök azt mondta:

Nem fogjuk engedni, hogy Magyarországot bárki belesodorja ebbe a háborúba!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére