Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Marokkóba deportálnák a migránsokat a németek

Forisek Ádám

2017.05.08. 14:28

A német Szövetségi Bevándorlási Hivatal (BAMF) a tervek szerint két tábort is felállítana Marokkóban, ide kerülnének a bûncselekményt elkövetõ fiatalkorú migránsok.
BERLIN, 14:28

A német Szövetségi Bevándorlási Hivatal (BAMF) a tervek szerint két tábort is felállítana Marokkóban, ide kerülnének a bűncselekményt elkövető fiatalkorú migránsok.

A két tábor egyenként 100 migránst szállásolna el, biztosítva nekik egészségügyi ellátást, oktatást és szakmunkásképzést is – áll a Die Tageszeitung beszámolójában.

A német napilap által közölt kiszivárgott dokumentum szerint a projekt még csak kezdetleges fázisban van, a táborok építését valószínűleg 2017 második felében kezdik meg. A beruházás – a megépítésétől kezdve egészen a rendszeres karbantartásig – évi 960.000 euróba (kb. 300 millió forint) fog kerülni.

A dokumentum szerint a hivatal NGO-kra bízná a marokkói táborok működtetését, a finanszírozáshoz pedig az Európai Unió tagországainak segítségét kérnék. A potenciális partnerek közt szerepel Svédország is.

Nehézséget jelent a kezdeményezés szempontjából, hogy Németországban egyelőre nem világos, melyek azok a bűncselekmények, szabálysértések, amiket kitoloncolással kellene sújtani.

A probléma ugyanakkor gyors válaszokat igényel: jelenleg mintegy 60.000 fiatalkorú migráns tartózkodik Németországban, nagy részük egyedül, kísérő, felügyelő, idősebb rokon nélkül érkezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére