Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megpróbálhatták kibertámadással megszerezni a német vakcinagyártók adatait

888 - Magyar Nemzet

2021.01.24. 12:30

A Magyar Nemzet megírta a Deutsche Welle-re hivatkozva, hogy a német belügyminisztérium közleményében arra figyelmeztetett, hogy az oltóanyagok kutatására, előállítására és jóváhagyására vonatkozó információkhoz juthatnak hozzá a külföldi hírszerző szolgálatok.
Több gyanús kísérletről van tudomásunk, melyekkel a német vakcinagyártók adatait próbálták megszerezni”

– idézték a német belügyminisztérium közleményét a Funke médiacsoport vasárnapi lapjai hozzátéve, hogy a kibertámadási kísérleteket kifejezetten magasnak minősítették.

Továbbá azt is írták, hogy a jelentés az összeesküvés-elméletek veszélyeire is felhívta a figyelmet, melyek befolyásolhatják az oltási programok zavartalan működését, egyes politikusok szerint pedig erőszakos cselekményekhez is vezethetnek.

Konstantin von Notz, a németországi Zöldek egyik politikusa arra a tavaly decemberi hírre emlékeztetett, miszerint az Európai Gyógyszerügynökséget kibertámadás érte, mely során a Pfizer-BioNTech oltóanyaggal kapcsolatos dokumentumok jutottak illetéktelen személyek kezébe.

A külföldi hírszerző szolgálatok támadásai, a kémkedés és a szabotázs kockázata nagyon is valóságos”

– jelentette ki a politikus.

 

Hozzáteszik, hogy január elején például egy amerikai gyógyszerész azt mondta a hatóságoknak, hogy a Moderna gyógyszergyártó vállalat több, mint ötszáz adag koronavírus elleni oltóanyagát akarta megsemmisíteni, mert szerinte azok nem biztonságosak. A 46 éves Stephen Brandenburg úgy gondolja, hogy a vakcinák károsíthatják az emberi szervezetet és akár a DNS-t is megváltoztathatják, ezt azonban a kutatások nem támasztják alá.

A Moderna, valamint a Pfizer vállalatok korábban elmondták, hogy olyan technológiát alkalmaznak az oltóanyagok kifejlesztésére, mellyel a szervezetet a vírus elleni küzdelemre ösztönzik.

Brandenburgot már tavaly december 31-én letartóztatták, azonban bírósági tárgyalására csupán idén került sor. A helyi rendőrség közleménye szerint a férfi kivette a hűtőszekrényből a vakcinákat annak tudatában, hogy az oltóanyagokat nagyon alacsony hőmérsékleten kell tartani és aki megkapja a szobahőmérsékleten hosszú ideig tárolt ellenszert, az nagyobb veszélynek lesz kitéve. A férfi 1997-ben kapta meg gyógyszerészi engedélyét, azonban saját bevallása szerint is az összeesküvés-elméletek szakembere.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére