Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszólalt a brutálisan összevert jobboldali képviselõ

Pörge Béla

2019.01.10. 11:25

A bevándorlásellenes AfD brémai vezetõje, Frank Magnitz már túl van az életveszélyen.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hétfőn éjjel három ismeretlen férfi brutálisan összeverte Frank Magnitzot, az AfD képviselőjét Brémában. A támadásnak a rendőrség szerint is politikai motivációi voltak, erről írt a bevándorlásellenes párt több képviselője is.

Elvesztettem az eszméletemet az első ütés után, a követező emlékem az, hogy a földön fekszem és körülöttem minden véres"

mondta a képviselő az RT-nek.

Magnitzot szemtanúk szerint három kapucnis férfi követte, akik eltakarták arcukat, így nem lehetett őket felismerni. A 66 éves képviselő sem látta, kik támadták meg.

A brémai ügyészség szerint a férfi fejére egy erős ütést mértek egy tárggyal, a többi sérülést pedig az esés következtében szenvedte el, a földön fekvő áldozatot nem rugdosták. Az első hírek szerint viszont igen, és csak egy közelben dolgozó építőmunkás közbelépésére hagyták abba a verést.

Frank Magnitz szerdán este elhagyhatta a kórházat, a fején és a térdén sérült meg a legsúlyosabban.

Nem ez volt az első támadás az AfD ellen az elmúlt időszakban. Korábban képviselők autóit, és a párt irodáit is megrongálták, a múlt héten pedig robbantást követtek el egy szászországi AfD-iroda előtt.

Petr Bystron, az AfD Bundestag-képviselője szerint a támadás nagyrészt annak köszönhető, hogy a fősodratú média és az ellenzéki politikusok vagy szemet hunynak az efféle történések felett, vagy éppen aktívan erőszakra buzdítanak. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére