Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel a levegõbe beszélt: nem történt több kitoloncolás 2017-ben

Forisek Ádám

2018.02.01. 10:58

Láthatóan csak kampányígéret volt a bevándorlási politikán történõ szigorítás Merkel részérõl: sokkal kevesebb menekültstátuszhoz nem jutott migránst toloncoltak ki, mint az elõzõ évben.
BERLIN, 10:58

Láthatóan csak kampányígéret volt a bevándorlási politikán történő szigorítás Merkel részéről: sokkal kevesebb menekültstátuszhoz nem jutott migránst toloncoltak ki, mint az előző évben.

A Deutsche Welle beszámolója szerint 2017-ben 1 400-zal kevesebb embert, összesen 23 966 bevándorlót toloncoltak ki Németországból. A számot a német belügyminisztérium is megerősítette. A kitoloncoltak közt 60 terrorgyanús személy is volt, a többieknek elutasították a menedékkérelmüket, vagy bűnözői hátterük miatt utasították ki őket az országból.

A német belügyminisztérium „óriási sikernek” értékelte azt, hogy immáron olyan nehéz helyzetű országokba is vissza tudják toloncolni az embereket, mint Marokkó, Algéria és Tunézia.

Angela Merkel egyik „nagy” kampányfogásának szánta a migránsok szigorúbb ellenőrzését és a kitoloncolások felgyorsítását, ám úgy tűnik, ebből nem lett semmi és csak kettős játszmát próbál játszani. Hogy ez milyen fényt vet az így sem zökkenőmentes koalíciós tárgyalásokra, azt nehéz megmondani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére