Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Merkelnek a pszichiátriára kellene bevonulnia, mert elképesztõ, ahogy a migránsokkal bánik"

Tóth Dalma

2018.02.21. 12:28

Christian Anders osztrák popsztár az Alles roger? osztrák lapnak adott interjút, amelyben a német kancellár migrációs politikáját kritizálta.
BÉCS, 12:28

Christian Anders osztrák popsztár az Alles roger? osztrák lapnak adott interjút, amelyben a német kancellár migrációs politikáját kritizálta.

Az osztrák énekes szerint Merkelt be kellene zárni egy elmegyógyintézetbe amiatt, ahogy a migránsválságot kezeli.

Anders szerint az még rendben van, hogy egyes országok befogadnak néhány menedékkérőt, de amit a német kancellár csinál, azt be kellene tiltani.

Ha 20 embert meghívsz a lakásodba, de 2 ezer kopogtat az ajtódon, az nem fog jól végződni. Sok olyan migráns megy Németországba, akiknek egyszer már elutasították a kérelmét a skandináv államokban – fejtette ki. A zenész úgy látja, hogy a migránsválságnak nem lesz jó vége, komoly erőszakba fog torkollni. "Szerintem a vér több méter magasan fog spriccelni" – jegyezte meg.

Anders hozzátette, hogy Merkel egy bűnöző, és be kellene zárni egy elmegyógyintézetbe azért, amit tett. A német kancellár 2015-ben több mint 1 millió migránst engedett be ellenőrizetlenül Németországba.

Az osztrák popsztár hangsúlyozta, hogy mindemellett megérti az illegális bevándorlók dühét, hiszen a Nyugat kizsákmányolta és jelenleg is kizsákmányolja őket, de az, ahogy Merkel kezeli a migránsválságot, nem megoldás.

Több ezer gyerek éhezik minden egyes nap, miközben Merkel csak kövérebb lesz"

– jegyezte meg.

Ameddig Németországot szidta, Ausztriát dicsérte azért, hogy elkezdte ellenőrizni a határait és intelligensebben kezeli a migránsválságot, mint német szomszédja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére