Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsok erőszakolhattak szilveszterkor Milánóban

888.hu

2022.01.11. 14:40

Tizennyolc külföldi bevándorló gyökerű és olasz állampolgárságú fiatal, közöttük három kiskorú otthonában tartottak házkutatást, miután a szilveszter éjszaka a milánói Dóm-téren elkövetett csoportos szexuális erőszak gyanúsítottjaiként azonosították őket – közölte a milánói ügyészség kedden.

A fiatalok ellen súlyos testi sértés, valamint rablás vádjával is vizsgálat indult.

Külföldi, vagy észak-afrikai származású, és olasz állampolgársággal rendelkező személyekről van szó, a legfiatalabb közöttük 15 éves, a legidősebb 21. Hárman tizennyolc év alattiak, ezért a milánói ügyészség elrendelte házkutatáshoz a milánói kiskorúak bírósága engedélyére is szükséges volt.

A milánói rendőrség és a torinói idegenrendészet munkatársai végezte házkutatások felvételeit az olasz sajtó is közölte. A felvételeken látható az a piros dzseki is, mely többször szerepel a december 31-én éjszaka a milánói Dóm-téren készített amatőr videó-felvételeken.

A fiatalokat a közösségi oldalakon is közölt felvételek alapján, valamint az utcai hatósági térkamerák arcfelismerő programjaival azonosították.

Sajtóinformációk szerint néhányan közülük büntetett előéletűek.

A nyomozást vezető milánói ügyészség hétfőn közölte, hogy az áldozatok száma kilencre emelkedett. Fiatal nőkről van szó, közöttük van két német turista is. Ők a hazatérésük után, Németországban tettek feljelentést január első napjaiban.

Az áldozatok az év utolsó éjszakáját a milánói Dóm-téren akarták tölteni az ünneplő tömeggel.

Beszámolók szerint egy tizenöt-harminc fős, arabul is beszélő férfiakból álló csoport támadta meg őket.

Az egyik áldozat azt állította, hogy a rendőrök látták az esetet, mégsem segítettek nekik.

Az a 19 éves olasz egyetemista lány, akiről az interneten terjedt felvételek is láthatók, hétfő este egy olasz televíziós műsorban számolt be a történtekről. Úgy emlékezett vissza, hogy barátnőjével körbevették, fogdosták egész testét, melltartóját letépték, és majdnem teljesen le is vetkőztették. Hozzátette, az mentette meg, hogy szoknyája alatt a hideg miatt nadrágot viselt. Többször a földre esett, attól félt, agyon is tapossák.

A felvételeken jól látszik, hogy a lány, miután ki tudott szabadulni támadói gyűrűjéből, a milánói Dóm-téren barátnőjével zokogva számolt be a rendőröknek a történtekről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére