Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránsok keserítik meg az olasz falvak életét

Bokor Gábor

2017.07.16. 11:58

A békés olasz kisvárosok és falvak élete drasztikusan megváltozott azóta, hogy a migránsok a szomszédba költöztek.
CONETTA, 11:58

A békés olasz kisvárosok és falvak élete drasztikusan megváltozott azóta, hogy a migránsok a szomszédba költöztek. 

Az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott a Pó-síkságon lévő olasz települések élete, hiszen a környéket ellepték a főként fekete-afrikai országokból érkező migránsok. A menedékkérők beköltöztek a közelben működő befogadó állomásra, ami pillanatok alatt túlzsúfolt lett. 

A Conetta nevű kisváros szélére fehér sátrakat húztak fel, hogy szállást biztosítsanak a migránsoknak. Összesen 1400 afrikai férfi költözött oda mindössze pár nap alatt. 

Albero Panfilio, a város vezetője elmondta, hogy lakosok is szenvednek a kialakult állapotok miatt, többször is tartottak már tüntetést, hogy szállítsák el onnan, lehetőleg vissza az otthonukba a migránsokat. 

Roberto Milan, Bagnoli di Sopra település polgármestere elmondta, hogy a városban lévő elhagyatott katonai bázisra szállítottak korábban 700 bevándorlót. Beszámolója szerint a lakosok sokszor kérték már, hogy vigyék el onnan a migránsokat, erre a mai napig nem került sor. 

Hol jönnek, hol mennek, a lakosoktól koldulnak. Nagyon rendezetlen a helyzet"

– mondta Milan. 

Az olasz kormány is megelégelte a tarthatatlan állapotokat, szombaton jelentették be, hogy elfogadhatatlannak tartják, hogy Brüsszel nem segít nekik a migránskérdés megoldásában, ezért nem tartják elképzelhetetlennek, hogy útnak indítják a bevándorlókat Brüsszel felé. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére